Перегляд за Автор "Василенко, Ольга Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Морозиво з екстрактами прянощів(2018) Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаРозроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. Rational technological regimes for extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.Документ Склад морозива (Патент на винахід № 115513)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.Документ Склад морозива (Патент на винахід № 115742)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 117306)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 117308)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.