Перегляд за Автор "Васьків, М. В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання статистичних методів контролю в системі моніторингу якості виробництва тари із ПЕТФ(2011) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичВ якості вирішення проблеми підвищення якості виробництва упаковки авторами запропоновано комплексне рішення задач, що включають процедуру моніторингу якості виробництва продукції (пляшок з ПЕТФ), впровадження коригувальних і запобіжних дій, застосування статистичних методів аналізу та регулювання якості продукції, що дозволить попередити, виявити виготовлення дефектної продукції та уникнути його For the packaging production quality improvement problem, the complex solution is proposed, including: products (PETF bottles) quality monitoring procedure, introduction of the corrective and preventing actions, and the use of the statistical methods of production quality analysis and control that will allow to prevent, to detect and to avoid producing defective products.Документ Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв(2010) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичВ роботі викладено принципи оцінки якості виробничих процесів, щодо харчових виробництв. Представлений опис структури та функціональної будови системи керування якості, що будований на принципах системного дослідження технології виробництва. Приведений порядок застосування системи якості на виробництві. Прикладом агрегованого комплексу для застосування створеної системи запропоновано виробництво поліетилентерефталат тари для безалкогольних напоїв. In work are represented quality estimation principles of production processes, concerning food productions. Is represented structure description and functional construction of management system by quality, which built on principles of system research by technological production. Brought, also execution order by system quality in production. By example of aggregated complex for use of created system is offer production package from polyethylene terephthalate for non-alcoholic drinks.Документ Моніторинг якості керування технологічним агрегованим виробництвом(2011) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичЯк розв’язання проблеми керування багатостадійного агрегованого виробництва запропонована модель управління якості продукції з використанням процедури моніторингу, на основі статистичного керування, що відноситься до систем контролю складних технологічних процесів харчових виробництв і може бути застосована для попередження, виявлення та запобігання виготовленню дефектної продукції. As the problem control multiphasic aggregate of the proposed model of quality using monitoring procedures on the basis of statistical control with respect to the control systems of complex technological processes of food production and can be used to prevent detect and prevent production of defective products.Документ Новий підхід до розв’язання задачі моніторингу активності параметрів процесу виробництва ПЕТ-пляшок(2011) Бєляєв, Юрій Борисович; Іващук, Вячеслав Віталійович; Васьків, М. В.Наближений температурний профіль розігріву по зонам преформ спричиняє негативний вплив на техніко¬економічні показники виготовленої тари (ПЕТ¬пляшок) . Таким чином, рішення задачі вибору оптимального відсотку нагріву ПЕТ¬преформ являється актуальним і представляє важливе теоретичне і практичне значення. Approximate temperature profile of heating zones preform has a negative impact on technical and economic indices of manufactured containers (PET¬bottles). Thus, the decision of choosing the optimal percentage of heating the PET¬preform is important and represents an important theoretical and practical importance.Документ Організація управління якістю складних технологічних комплексів. Системний підхід(2009) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичПідвищення якості продукції - задача довгострокова та безперервна. Вироби залишаються технічно прогресивними, зручними, гарними, модними до тих пір, доки їм на зміну не прийдуть нові, ще більш досконалі, що обумовлено науково-технічним прогресом. З розвитком науки і техніки проблема якості не спрощується, а, навпаки, стає складнішою. Тому вирішувати її традиційними методами, тобто лише шляхом контролю якості готової продукції практично неможливо, тобто є дійсна проблема у комплексному, системному рішенні, реалізація якого можлива лише в рамках системи управління якістю. Improving quality - the problem is long-term and continuous. Products are technically advanced, comfortable, beautiful, fashionable as long as they do not change come new, more sophisticated, due to technological progress. With the development of science and technology as the problem is not simplified, but rather becomes difficult. Therefore, to solve it by traditional methods, only by the quality control of finished products is almost impossible, that is a real problem in the complex, solutions, implementation is possible only within the quality management system.Документ Статистичне керування дефектами виробництва ПЕТ-тари(2012) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичЯкість ПЕТ-тари – це кінцевий результат всього технологічного процесу. Отримання високоякісного продукту знаходиться у прямій залежності від ступеню досконалості технологічних процесів. Дефекти геометричних розмірів визначають її механічну термостійкість, можливість її використання на автоматичних лініях розливу. Тому постає необхідність у побудові ефективної схеми контролю та керування процесом виготовлення ПЕТ-тари. The quality of PET packaging - is the end result of all of the process. Getting a high quality product is directly dependent on the degree of perfection of technological processes. Defects geometry determine its mechanical heat resistance, the possibility of its use in automatic bottling lines. Therefore there is need for building an effective scheme of control and process control manufacturing PET containers.