Перегляд за Автор "Васюра, Анна Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив глобальної мережі Internet на навчальний процес студентів (соціологічне дослідження)(2014) Васюра, Анна Олегівна; Нікітіна, Ірина ВсеволодівнаМетою соціологічного дослідження є вивчення думки студенства щодо впливу глобальної мережі Internet на навчальний процес; Попередження випадків негативного впливу та розробки рекомендацій щодо поліпшення умов навчання завдяки використанню глобальної мережі Internet. The aim is to study the sociological views on the impact of Students WAN Internet in the learning process; Prevention of negative impacts and develop recommendations for improving the learning environment through the use of the global network Internet.Документ Методи виявлення фальсифікації виноградних соків барвними речовинами(2015) Науменко, Ксенія Андріївна; Васюра, Анна ОлегівнаДокумент Порівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоїв(2016) Васюра, Анна Олегівна; Науменко, Ксенія АндріївнаОдним із поширених способів фальсифікації харчових продуктів є додавання натуральних та штучних барвників для покращення або маскування їх кольору. One of the common ways of falsification of food is the addition of natural and artificial colors to enhance or disguise their color.Документ Формування споживчих властивостей мармеладу з додаванням екстрактів пряно-ароматичних рослин(2014) Науменко, Ксенія Андріївна; Васюра, Анна ОлегівнаОдним із способів збагачення фруктового мармеладу є додавання екстрактів лікарських, пряно-ароматичних рослин як джерела біологічно активних та ароматичних речовин. Але включення таких компонентів до уніфікованих рецептур мармеладу негативно впливає на його формостійкість, застигання та тривалість зберігання. Для усунення цих недоліків було досліджено способи покращення споживних властивостей мармеладу шляхом додавання екстракту, сконцентрованого до 60 % сухих речовин, та яблучного порошку, який природньо містить пектинові речовини та клітковину, що зв'язують вільну вологу та покращують реологічні показники готового мармеладу. One way to enrich the fruit marmalade is the addition of extracts medicinal, aromatic plants as a source of biologically active and aromatics. However, the inclusion of such components to the unified recipes marmalade adversely affect its shape stability, pour point and duration storage. To address these shortcomings were explored ways to improve consumer properties by adding jelly extract, concentrated to 60% solids, and apple powder, which naturally containing pectin and fiber that binds free moisture and improve the rheological parameters of the finished marmalade.