Перегляд за Автор "Величко, Володимир Омелянович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання води у виноробній промисловості(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроцедура регідратації дріжджів у виноробстві займає одне з найважливіших місць. Залежно від того, наскільки правильно буде проведений цей етап, залежить якість готового продукту.Документ Використання нових сортів винограду для приготування коньячних спиртів(2023) Величко, Володимир ОмеляновичДокумент Процес купажування у виробництві коньяків(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Пилипенко, Олексій Юрійович; Бабич, Ірина МихайлівнаОбгрунтовано інноваційну технологію періодичного купажування коньяків, а саме установку для змішування інгрідієнтів у потоці, з використанням таких компонентів як спиртовані води, цукровий сироп, духм’яні води, коньячні спирти, цукровий колер.