Перегляд за Автор "Верба, Наталія Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в Україні(2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Верба, Наталія ІванівнаНайширший асортимент консервів для дитячого харчування на ринку України представлений торговою маркою «Hipp» (Австрія). Підприємство виготовляє продукцію для немовлят віком від 4-х місяців до 3-х років, в тому числі і пюре з органічного м’яса індички, курки, яловичини. М'ясо-овочеве пюре представлене наступними видами: телятина з овочами, овочі з індичкою, курка в овочевому асорті, картопляне пюре з кроликом, індичка з гарбузовим пюре, броколі з рисом та кроликом тощо (у скляну тарі). The widest assortment of canned food for baby food in the Ukrainian market is represented by the trademark "Hipp" (Austria). The company produces products for infants aged from 4 months to 3 years, including mashed potatoes from turkey meat, chicken, beef. Meat and vegetable puree is represented by the following species: veal with vegetables, vegetables with turkey, chicken in vegetable assortment, mashed potatoes with rabbit, turkey with pumpkin puree, broccoli with rice and rabbit, etc. (in glass containers).Документ Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництв(2014) Золотухіна, Марія Дмитрівна; Жадько, Марина Іванівна; Гарановська, Вікторія Андріївна; Верба, Наталія Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Носенко, Володимир ЄрофійовичЕкспериментально встановлено, що інтенсивність дифузного відбивання для м'яса та м'ясного фаршу залежить від режиму зберігання зразків, що дає можливість проводить якісний аналіз м'ясних продуктів. Experimentally, the intensity of the diffuse reflection meat and minced meat depends on the mode of storage of samples, which allows conducting qualitative analysis of meat products.Документ Експериментальне визначення рівноважних концентрацій екстрактивних речовин в системі екстрагент — зернова рослинна сировина(2015) Васильєва, Анна Андріївна; Верба, Наталія Іванівна; Золотухіна, Марія Дмитрівна; Жадько, Марина Іванівна; Чорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Бодров, Віктор СеменовичЗа допомогою апроксимації отримано загальне рівняння для визначення рівноважного вмісту екстрактивних речовин в екстракті в залежності від вмісту екстрактивних речовин у зерновій рослинній сировині, що пов’язує рівноважний вміст екстрактивних речовин в екстракті та вміст екстрактивних речовин у зерновій рослинній сировині. Апроксимовані залежності введені до математичних моделей процесу екстрагування у віброекстракторах безперервної дії.Документ Застосування монокристалів і доцільність їх вирощування в лабораторії(2014) Верба, Наталія Іванівна; Кіркова, Марина СтаніславівнаМонокристали є речовинами до кінця не вивченими. Перелік їх застосування уже достатньо великий, однак він не припиняє збільшуватись. Майбутнє найновіших технологій належить кристалам та їх агрегатам.Документ Композиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 129387)(2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Верба, Наталія Іванівна; Литвиненко, Дар'я ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення композиції для виготовлення шинки спеціального призначення для людей з надмірною масою тіла шляхом зміни складу компонентів, отримати продукт з підвищеними органолептичними та дієтичними властивостями з тривалим терміном зберігання. The basis of the useful model is the task of creating a composition for the manufacture of special purpose ham for people with excess body weight by changing the composition of the components, obtaining a product with elevated organoleptic and dietary properties with a long shelf life.Документ М'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку ( Патент на корисну модель № 120596 )(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр ІгоровичМ'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку, що включає м'ясо кроля, цибулю ріпчасту, меланж яєчний, перець чорний та сіль кухонну, сухарі панірувальні, зелень петрушки, воду, який відрізняється тим, що додатково містить шпинат, зелень кропу та олію соняшникову. Meat and vegetable semi-finished product for the feeding of school-age children, including rabbit meat, onion reed, egg melange, black pepper and salt, croutons, parsley, water, different in that it further contains spinach, dill greens and sunflower oil.Документ Фарш для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 118886)(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна АндріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розроблення фаршу для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку, збагаченого вітамінами та мікроелементами, з підвищеними органолептичними показниками. The basis of the useful model is the task of developing minced meat for the production of meat and vegetable semis with mashed pumpkin for feeding children of school age enriched vitamins and micronutrients, with elevated organoleptic parameters.Документ Фарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 120627)(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Виноградов, Олександр Ігорович; Васильєва, Анна Андріївна; Верба, Наталія ІванівнаФарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку, що містить м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, меланж яєчний, сухарі панірувальні, олію та сіль, який відрізняється тим, що як м'ясо використовують індичатину, додатково містить шпинат, хліб пшеничний, перець чорний, молочну сироватку, олію використовують соняшникову. Stuffing for meat and vegetable semi-products for feeding children of school age, containing meat, fresh onion, melange egg, bread crumbs, butter and salt, characterized by the use of turkey meat as a meat, supplemented with spinach, wheat bread, black pepper, milk whey , oil is used in sunflower.