Перегляд за Автор "Власюк, Володимир Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання рисового білкового ізоляту для збагачення хлібобулочних виробів(2015) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Власюк, Володимир Миколайович; Землінська, Марія ДмитрівнаУ статті обґрунтовано необхідність збагачення білком хлібобулочних виробів з пшеничного борошна та показана перспективність використання з цією метою рисового білкового ізоляту. Вивчення технологічних показників добавки та приготованого з її внесенням пшеничного тіста показало технологічну необхідність сумісного внесення у збагачені вироби рисового білкового ізоляту та сухої пшеничної клейковини. Охарактеризовано харчову цінність збагачених виробів. In the article the necessity of protein enrichment of bakery products from wheat flour and is showing promise of use for this purpose of rice protein isolate. The investigated technological parameters of additive and made with the introduction of wheat flour indicated a technological need for joint inclusion in products enriched with rice protein isolate and dry wheat gluten. The characteristic nutritional value of enriched products.Документ Високобілковий хлібобулочний виріб (Патент на корисну модель № 106058)(2016) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Власюк, Володимир Миколайович; Землінська, Марія ДмитрівнаКорисна модель може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та рисовим білковим ізолятом. Технічний результат полягає в отриманні виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The utility model can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and rice protein salatom. The technical result is to obtain products with increased protein content and with a high degree of assimilation by increasing the content of limiting amino acids.Документ Особливості вибору та внесення високобілкових добавок у хлібобулочні вироби(2015) Махинько, Валерій Миколайович; Власюк, Володимир Миколайович; Скотар, О. С.; Грищенко, Тетяна ВолодимирівнаПроаналізовано амінокислотний склад основних груп хлібобулочних виробів, сухої пшеничної клейковини і трьох високобілкових рослинних добавок – ізолятів сої, рису і гороху. За допомогою комп'ютерного моделювання встановлено необхідні дозування добавок для підвищення харчової і біологічної цінності хліба. Визначено водо - та жироутримуючу здатності добавок та їх сумішей з пшеничною клейковиною в різному співвідношенні Analyzed amino acid composition of major groups of bakery products, dry wheat gluten, and three high protein supplements – protein isolates soy, rice and peas. With the help of computer simulation have the required dosages of additives to increase food and biological value of bread. Defined water and gerogerigegege ability of additives and their mixtures with wheat gluten in different ratio