Перегляд за Автор "Гаврильченко, Поліна Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій ВікторовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Склад соусу "Щавнез" (Деклараційний патент на корисну модель № 134976)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Лисенко, Дмитро Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Гаврильченко, Поліна МихайлівнаСоус, що містить яйця (жовтки), гірчицю, олію, цукор, який відрізняється тим, що як гірчиця використовується гірчиця медова, та додатково містить щавнат, сіль. The sauce contains eggs (yolks), mustard, butter, sugar, which differs in that honey mustard is used as mustard, and additionally contains schannate, salt.Документ Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції Капха(2020) Дорошкевич, Руслан Юрійович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаОтримані дані стали підставою для створення рецептурної композиції сухих сніданків, що являють собою суміш сухофруктів, з використанням або без крупів, злакових швидкого приготування за відновлення в технологічних середовищах – воді, молоці та соках. Таким чином, обґрунтовано вибір сировини для створення сухих сніданків для осіб Капха-доші. Received the data became the basis for creation of a prescription composition of breakfast cereals that are a mixture of dried fruits, with or without cereals, cereals fast cooking for recovery in technological environments - water, milk and juices. Thus, the choice of raw materials for creation is substantiated breakfast cereals for Kapha dosha.Документ Удосконалення технології соусів для балансу Вата-доша(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Дорошкевич, Руслан ЮрійовичРозроблено технологію соусу емульсійного типу для осіб з домінуючою Вата-дошею, що відрізняється оригінальними органолептичними властивостями та відповідними фізико-хімічними показниками якості. Доцільність технології обґрунтована перспективністю впровадження в харчовий раціон продукції аюрведичного спрямування. Emulsion-type sauce technology has been developed for people with a dominant Vata-dosha, which differs from the original organoleptic properties and relevant physico-chemical quality indicators. The expediency of the technology is justified by the prospects of implementation in diet of Ayurvedic products.