Перегляд за Автор "Ганечко, Марина Євгенівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина ЄвгенівнаДокумент Застосування люмінесцентного методу та сенсорної системи типу «Електронне око» при виявленні фальсифікації молока содою(2016) Ганечко, Марина Євгенівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаНа сьогоднішній день фальсифікація молока несе за собою небезпечний характер та усуває можливість виготовлення якісної продукції. Фермери та постачальники додають до молока лужні речовини - соду, для попередження скисання, цим же видаючи прогіркле молоко за свіже. To date, the falsification of milk leads to a dangerous character and eliminates the possibility of producing quality products. Farmers and suppliers are added to milk alkaline substances - soda, to prevent acidification, giving the same rancid milk for fresh.Документ Козинак "Збагачений" (Патент на корисну модель № 97902)(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина ЄвгенівнаКозинак, що містить цукор білий кристалічний, який відрізняється тим, що містить насіння гарбуза, горіхи ліщини, мед натуральний та лимонний сік, у такому співвідношенні інгредієнтів, %: Насіння гарбуза 18,30-18,60; Горіхи ліщини 18,40-18,70; Мед натуральний 18,30-18,50; Цукор білий кристалічний 39,30-39,00; Лимонний сік 5,50-5,20. Gozinaki contain crystalline white sugar, pumpkin seeds, hazelnuts, honey and lemon juice.Документ Козинак із підвищеним вмістом мікронутрієнтів(2014) Ганечко, Марина ЄвгенівнаОтриманий збагачений козинак створений на основі якісної сировини, і завдяки цьому він компенсує дефіцит біологічно активних речовин в організмі. The resulting enriched peanut brittle is based on quality raw material, and thus it compensates for the lack of biologically active substances in the body.Документ Люмінесцентний метод визначення фальсифікації вершкового масла із застосуванням комп’ютерної колориметрії(2016) Ганечко, Марина Євгенівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаНа сьогоднішній день дієтологи радять споживати здоровим людям, а саме без серцево-судинних захворювань, вершкове масло у кількості 10...ЗО г на добу. Оскільки цей продукт у своєму складі має значну кількість вітамінів А, В, D, Е, РР, корисні речовини, як вуглеводи, жири та жирні кислоти, білки, кальцій, залізо, марганець, магній, мідь і натрій, фосфор і цинк. Але в теперішній час значна кількість виробників вершкового масла для зменшення витрат на виробництво вдаються до фальсифікації, тобто заміни молочного жиру на рослинний, інколи неякісний, який при значній кількості споживання може призвести до низки захворювань. Today, nutritionists recommend consuming healthy people, namely without cardiovascular disease butter in the number 10 ... thirty grams per day. Since this product incorporates a significant amount of vitamins A, B, D, E, PP, nutrients like carbohydrates, fats and fatty acids, protein, calcium, iron, manganese, magnesium, copper, sodium, phosphorus and zinc. But at present a large number of producers of butter to reduce production costs resorted to fraud, ie replace milk fat in vegetable and sometimes poor quality that when a large number of consumption may lead to several diseases.Документ Метод комп’ютерного люмінесцентно-колориметричного визначення фальсифікації вершкового масла(Херсонський національний технічний університет, вид-во ПП Вишемирський В. С., 2016) Петруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина ЄвгенівнаУ роботі приведений спосіб визначення фальсифікації вершкового масла рослинними жирами, який передбачає використання цифрової техніки і при люмінесцентному освітленні зразку ідентифікації пікселів із певним значенням колірних координат. In this paper, a method is given for determining the falsification of butter by vegetable fats, which involves the use of digital technology and in luminescent illumination of a sample identifying points with a certain value of the color coordinates.