Перегляд за Автор "Гнилоквас, Віталій Павлович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання(2008) Гнилоквас, Віталій Павлович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Штефан, Євгеній Васильович; Теличкун, Володимир ІвановичОдним із основних напрямків розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів. Екструзія є одним із перспективних способів їх інтенсифікації. One of the main directions of development of the food industry is the intensification of technological processes. Extrusion is one of the most promising ways of intensification.Документ Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста(2008) Гнилоквас, Віталій Павлович; Теличкун, Володимир Іванович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Теличкун, Юлія СтаніславівнаРобота присвячена вивченню процесу екструзії дріжджового тіста. Досліджено зміну еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміну швидкостей при екструдуванні дріжджового тіста. Встановлено, що збільшення еквівалентних дотичних напружень призводить до зменшення швидкості.