Перегляд за Автор "Головченко, Оксана Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Головченко, Оксана ВолодимирівнаОбґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of products.Документ Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобових(2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія ПетрівнаУ статті наведено результати досліджень трипсин- та хемотрипсинінгібуючої активності борошна з насіння люпину, сої, гороху та визначення інтенсивності перетравлювання хліба з добавками цих видів борошна в умовах in vitro. The research results of trypsin and hemotrypsininhibitory activity of flour out of lupin seeds, soybeans, peas are presented in the article. The investigation of digestion intensity of bread with the addition of these types of flours has been held in vitro conditions.Документ Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів(2004) Головченко, Оксана Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія ПетрівнаУ статті представлені результати теоретичних та експериментальних досліджень безпечності використання продуктів переробки бобових в процесі приготування хлібобулочних виробів. Проведено визначення активності інгібіторів протеолітичних ферментів – трипсину та хемотрипсину в борошні та солодах люпину, гороху та готових виробах з добавками цих продуктів. The article presents the results of theoretical and experimental studies concerning safety using of lupin products in bakery product production. The activity of proteolytic enzyme inhibitors such as trypsin and hemotrypsin of lupin malt, pea malt and finished products with the addition of these products has been determined.Документ Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка (Деклараційний патент на винахід № 62463)(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Головченко, Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.