Перегляд за Автор "Голь, Артем Олегович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів(2015) Голь, Артем Олегович; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаОхарактеризовано основні методи запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів. Проаналізована сировина, що використовується для виготовлення біодеградованих матеріалів. Встановлено, що харчова добавка діоксид титану (Е171) проявляє антимікробну дію, тому доцільним є використання зазначеної речовини при виготовленні пакувальних матеріалів.материалов. The main methods of preventing mildew of bakery products are characterized. The raw materials used for the production of biodegradable materials are analyzed. It is established that the food additive titanium dioxide (E171) exhibits antimicrobial effect, therefore it is expedient to use the specified substance in the manufacture of packaging materials.Документ Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на корисну модель №103986)(2015) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Голь, Артем Олегович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБіорозкладальне паковання для харчових продуктів містить плівкоутворювач, гліцерин та воду. Як плівкоутворювач використовують декстрин та желатин. Biodegradable packaging for foodstuffs containing filmformer, glycerin and water. Dextrin and gelatin used as filmformers.Документ Склад їстівної плівки з пробіотиком (Патент на винахід №114574)(2017) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Покойовець, Катерина Юріївна; Кравченко, Оксана Володимирівна; Голь, Артем ОлеговичСклад їстівної плівки з пробіотиком містить плівкоутворювач, воду та пробіотичну добавку Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. Як плівкоутворювач використовують модифікований крохмаль з високоамілозних сортів кукурудзи, желатин, як пробіотичну добавку додатково використовують Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii та додатково плівка містить гліцерин. The composition of edible film contains probiotics plivkoutvoryuvach, water and probiotic supplements Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. As plivkoutvoryuvach use modified starch vysokoamiloznyh varieties of corn, gelatin, as probiotic supplements also use Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii and film additionally contains glycerin.Документ Склад їстівної плівки з пробіотиком (Патент на корисну модель №111295)(2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Покойовець, Катерина Юріївна; Кравченко, Оксана Володимирівна; Голь, Артем ОлеговичСклад їстівної плівки з пробіотиком містить плівкоутворювач, воду та пробіотичну добавку Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. Як плівкоутворювач використовують модифікований крохмаль з високоамілозних сортів кукурудзи, желатин, як пробіотичну добавку додатково використовують Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii та додатково плівка містить гліцерин. The composition of edible film contains probiotics plivkoutvoryuvach, water and probiotic supplements Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. As plivkoutvoryuvach use modified starch vysokoamiloznyh varieties of corn, gelatin, as probiotic supplements also use Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii and film additionally contains glycerin.Документ Спосіб йодування хлібобулочних виробів за допомогою їстівного покриття (Патент на корисну модель № 110871)(2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Петренко, Олена Дмитрівна; Голь, Артем Олегович; Шульга, Оксана Сергіївна; Кравченко, Оксана Володимирівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаСпосіб йодування хлібобулочних виробів за допомогою їстівного покриття включає заміс тіста з борошна, солі, дріжджів, бродіння, оброблення тістових заготовок, вистоювання і випікання. На випечений та охолоджений до температури 30-45 °C виріб наносять їстівне покриття і витримують 3-5 хв. для утворення плівки. Для отримання покриття декстрин тапіокового крохмалю у кількості 0,5-2 % змішують з водою з подальшим введенням до суспензії попередньо замоченого у воді пектину у кількості 0,1-0,75 % і желатину 0,1-2,0 %, далі додають гліцерин у кількості 0,1-2 % при нагріванні до температури 90-100 °C, перемішують для отримання однорідної маси. Масу охолоджують до температури 45-55 °C та вносять йодовмісний компонент еламін у кількості 0,5-2,5 % і знову перемішують до однорідної маси. Method iodization of bakery products using edible coatings include batch of dough flour, salt, yeast, fermentation processing dough pieces, proofing and baking. On baked and cooled to a temperature of 30-45 ° C coated edible product coverage and stand 3-5 minutes. to form a film. For dextrin covering Tapiok starch in an amount of 0.5-2% is mixed with water, followed by an introduction to the suspension pre-soaked in water in an amount of pectin and gelatin 0,1-0,75% 0,1-2,0%, then add glycerin in an amount of 0,1-2% when heated 90-100 ° C, stirred for smooth. The mass is cooled to 45-55 ° C and enter Iodine-containing component in an amount elamin 0.5-2.5% and again mix until smooth.Документ Спосіб йодування хлібобулочних виробів за допомогою їстівного покриття (Патент на винахід №114573)(2017) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Петренко, Олена Дмитрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Голь, Артем Олегович; Кравченко, Оксана ВолодимирівнаСпосіб йодування хлібобулочних виробів за допомогою їстівного покриття включає заміс тіста з борошна, солі, дріжджів, бродіння, оброблення тістових заготовок, вистоювання і випікання. На випечений та охолоджений до температури 30-45 °C виріб наносять їстівне покриття і витримують 3-5 хв. для утворення плівки. Для отримання покриття декстрин тапіокового крохмалю у кількості 0,5-2 % змішують з водою з подальшим введенням до суспензії попередньо замоченого у воді пектину у кількості 0,1-0,75 % і желатину 0,1-2,0 %, далі додають гліцерин у кількості 0,1-2 % при нагріванні до температури 90-100 °C, перемішують для отримання однорідної маси. Масу охолоджують до температури 45-55 °C та вносять йодовмісний компонент еламін у кількості 0,5-2,5 % і знову перемішують до однорідної маси. Method iodization of bakery products using edible coatings include batch of dough flour, salt, yeast, fermentation processing dough pieces, proofing and baking. On baked and cooled to a temperature of 30-45 ° C coated edible product coverage and stand 3-5 minutes. to form a film. For dextrin covering Tapiok starch in an amount of 0.5-2% is mixed with water, followed by an introduction to the suspension pre-soaked in water in an amount of pectin and gelatin 0,1-0,75% 0,1-2,0%, then add glycerin in an amount of 0,1-2% when heated 90-100 ° C, stirred for smooth. The mass is cooled to 45-55 ° C and enter Iodine-containing component in an amount elamin 0.5-2.5% and again mix until smooth.Документ Сучасний стан виробництва біодеградованих пакувальних матеріалів(2015) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Голь, Артем Олегович; Бурдейна, Оксана ВолодимирівнаАналітичний огляд періодичних видань та систематизація інформації. Встановлено основні напрями вирішення питання створення та виробництва біорозкладальних пакувальних матеріалів. Analytical review of periodicals and systematization of information. The basic directions of the decision of a question of creation and manufacture of biodegradable packing materials are established.Документ Фальсифікація рибної ікри на ринку України(2016) Голь, Аліна Олегівна; Голь, Артем Олегович; Рябченко, Наталія ОлександрівнаСьогодні на вітчизняному ринку рибної ікри, що користується значним попитом, з'являються нові види і різновиди продукції. Споживачу важко вибрати якісні ікряні товари з цього різноманіття. Today in the domestic market of fish eggs, which enjoys strong demand, new types and varieties of products. Consumer difficult to choose quality caviar products from this diversity.Документ «Їстівна плівка» як спосіб подовження терміну зберігання пряників(2015) Чорна, Анастасія Іванівна; Голь, Артем Олегович; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаНами досліджувалися сирцеві пряники виготовлені в лабораторних умовах максимальний термін зберігання яких 20 діб. Як покриття було використане їстівне покриття на основі декстрину та желатину з пластифікатором гліцерин. Динаміку зміни масової частки вологи пряників досліджували порівнянням зі зразками без покриття та глазурованим цукровим сиропом. We studied raw cakes made in laboratory conditions with a maximum shelf life of 20 days. As a coating, an edible coating was used on the basis of dextrin and gelatin with glycerin plasticizer. The dynamics of change in the mass fraction of moisture of gingerbread was investigated by comparison with samples without coating and glazed sugar syrup.