Перегляд за Автор "Гордiєнко, Олена Василiвна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композиція паштету для геродіетичного харчування ( Патент на корисну модель № 97195)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена ВасилiвнаКомпозицiя паштетy для геродiетичноrо харчування, включае м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олiю рослинну, цибулю рiпчасry пасеровану, бульйон, сiль кухонна харчову, перець духмяний, яка вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олiю використовують лляну та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, морську капусту Laminaria. Composition pastega for herodeion food, including raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion rpcemu fried, broth, salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil use linseed and additionally use wheat cellulose hydrated, blood, laminaria Laminaria.Документ Паштет для геродiетичного харчування (Патент на корисну модель № 95367)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена ВасилiвнаПаштет для геродiетичного харчування, що мiстить м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олію рослинну, цибулю рiпчасту пасеровану, бульйон, сiль кухонну харчову, перець духмяний, який вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олію викоритовують лляну олiю та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, гриби печерицi бланшовані. Pate herodeion food containing raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion finely chopped, broth, culinary food salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil make linseed oil and in addition use wheat cellulose hydrated, blood, mushrooms blanched.