Перегляд за Автор "Горішній, Павло Олегович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Безвідходні технології як шлях до розширення ресурсних можливостей(2021) Горішній, Павло Олегович; Топчій, Оксана АнатоліївнаПідвищення ефективності використання сировинних ресурсів зводиться до розробки та впровадження мало- і безвідходних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, у рамках яких забезпечується найбільш повне, раціональне використання сировини, що дозволяє комплексно вирішувати проблеми ресурсозабезпечення економіки й охорони довкілля. Increasing the efficiency of the use of raw resources comes down to the development and implementation of low- and zero-waste resource- and energy-saving technologies, which ensure the most complete, rational use of resources, which allows comprehensively solving the problems of resource provision of the economy and environmental protection.Документ Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів(2021) Горішній, Павло Олегович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь МиколайовичНа основі біомодифікованої колагеновмісної сировини розроблено білковий збагачувач до складу якого входять попередньо підготовлені та подрібнені на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм субпродукти, які оброблені активізованим бактеріальним концентратом в кількості 8-10% від загальної маси. On the basis of biomodified collagen-containing raw materials, a protein concentrate has been developed, which includes pre-prepared and ground by-products with a grid hole diameter of 2-3 mm, which are treated with an activated bacterial concentrate in the amount of 8-10% of the total mass.Документ Впровадження виробництва 1,1 м’ясних хлібів у ковбасному цеху ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»(2020) Горішній, Павло ОлеговичДокумент Дослідження показників якості м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса індиків(2020) Горішній, Павло Олегович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаШвидкі темпи виробництва м'яса індиків спонукає до наукових досліджень по удосконаленню технології та розширенню асортименту м'ясних продуктів з його використанням. Метою наукової роботи було розроблення інноваційних рецептур посічених напівфабрикатів з м'яса індиків з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру та дослідження функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем і органолептичних показників готових виробів. The rapid pace of turkey meat production encourages research to improve technology and expand the range of meat products using it. The aim of the research was to develop innovative recipes for cut semi-finished products from turkey meat using protein-fat emulsion based on chicken fat and study of functional and technological properties of minced meat systems and organoleptic characteristics of finished products.Документ Облікове, інформаційне та контрольне забезпечення процесів оптимізації руху грошових потоків(2022) Горішній, Павло ОлеговичДокумент Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів з використанням бобових(2019) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Горішній, Павло Олегович; Грищенко, Олексій АндрійовичУ статті наведено результати досліджень удосконалення технології та розроблення рецептури м’ясо-рослинних консервів і проаналізовано спосіб фасування. Наведено результати досліджень хімічного складу та функціонально-технологічних показників розроблених м’ясо-рослинних консервів з використанням сочевиці. Досліджено ступінь та інерцію набухання бобових культур і оптимізовано параметри процесів попередньої обробки сочевиці. The article presents the results of research into the improvement of technology and the development of canned meat preserves and analyzes the method of packaging. The results of studies of chemical composition and functional and technological parameters of the developed canned meat using vegetable lentils are given. The degree and inertia of the swelling of legumes were investigated and the parameters of the pre-treatment of lentils were optimized.Документ Шляхи використання малоцінної сировини(2021) Горішній, Павло Олегович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь МиколайовичУ м'ясній галузі велика увага приділяється пошуку шляхів раціонального використання малоцінної м'ясної сировини і створення інноваційних технологій виробництва органічних продуктів харчування. In the meat industry, great attention is paid to finding ways to rationally use low-value meat raw materials and creating innovative technologies for the production of organic food products.