Перегляд за Автор "Грищенко, Тетяна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Загальну біологічну цінність білка нівелює низький вміст незамінних амінокислот(2015) Махинько, Валерій Миколайович; Бережна, Оксана Павлівна; Грищенко, Тетяна ВолодимирівнаУ статті на основі статистичних даних щодо урожайності зернових культур та їх хімічного складу було розраховано вихід білка з 1 га посівних площ. З урахуванням вмісту амінокислот у білку різних культур пропонується можливість їх поєднання для отримання харчового білка зі збалансованим амінокислотним складом.Документ Особливості вибору та внесення високобілкових добавок у хлібобулочні вироби(2015) Махинько, Валерій Миколайович; Власюк, Володимир Миколайович; Скотар, О. С.; Грищенко, Тетяна ВолодимирівнаПроаналізовано амінокислотний склад основних груп хлібобулочних виробів, сухої пшеничної клейковини і трьох високобілкових рослинних добавок – ізолятів сої, рису і гороху. За допомогою комп'ютерного моделювання встановлено необхідні дозування добавок для підвищення харчової і біологічної цінності хліба. Визначено водо - та жироутримуючу здатності добавок та їх сумішей з пшеничною клейковиною в різному співвідношенні Analyzed amino acid composition of major groups of bakery products, dry wheat gluten, and three high protein supplements – protein isolates soy, rice and peas. With the help of computer simulation have the required dosages of additives to increase food and biological value of bread. Defined water and gerogerigegege ability of additives and their mixtures with wheat gluten in different ratioДокумент Формування ринку побутових виробів зі скла в Україні та його вплив на економіку країни(2016) Грищенко, Тетяна Володимирівна; Григоренко, Інна ВасилівнаРинок товарів зі скла не є статичним об’єктом дослідження, він знаходиться в постійній динаміці параметрів, які корегуються саме потребами людини. Market goods of glass is not a static object of study, it is in constant dynamics parameters is adjusted human needs.Документ Хліб з підвищеним вмістом рослинного білка (патент на корисну модель № 116563)(2017) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Грищенко, Тетяна ВолодимирівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом горохового білка. Технічним результатом є отримання хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and peanut protein isolate. The technical result is the production of bakery products containing high protein content and have a high degree of absorption due to the increase in the content of the limiting amino acid.