Перегляд за Автор "Грюнвальд, Наталія Владиславівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив борошна з амаранту на якість хліба(2007) Шаповаленко, Олег Іванович; Корж, Тамара Володимирівна; Бондар, Ігор Петрович; Янюк, Тетяна Іванівна; Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Назар, Олександра СтаніславівнаВ статті наведено результати досліджень хлібопекарських властивостей суміші борошна пшеничного та борошна з амаранту. Встановлено оптимальні межі дозування борошна з амаранту до хлібопекарського борошна. Доведено, що амарант перспективна культура для створення композиційних сумішей, оскільки дозволяє поліпшити якість хліба, тобто його харчову та біологічну цінність. Research findings of backing properties of mixed wheat and amaranth flour are presented in the article. Optimal amaranth flour apportioning ranges in backing flour have been defined. It has been proved, that amaranth is an advanced sample for composite mixtures creating, as it helps to improve bread quality, in other words its nutritional qualities and bioavailability.Документ Гігроскопічні властивості амаранту(2010) Янюк, Тетяна Іванівна; Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Радецька, К. Ю.В статті наведено результати досліджень рівноважної вологості насіння амаранту сортів Ацтек, Орхідея,Атлант і Кремовий одеський ранній статистичним методом. Показано залежність рівноважної вологості насіння амаранту різних сортів від відносної вологості та температури повітря. Research findings of hygroscopic equilibrium by means of statistical method of amaranth seeds of such sorts as Aztec, Orchid, Atlant, Kremovyj Odesskiy Ranniy have been presented. A hygroscopic equilibrium dependence of amaranth seeds of different sorts from relative humidity and temperature is shown.Документ Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Грюнвальд, Наталія ВладиславівнаНаведено класифікацію простих білків зернових культур, принцип методу визначення білкових фракцій та результати досліджень фракційного складу білку насіння амаранту. Показано порівняльну характеристику фракційного складу білку насіння амаранту, пшеничного та житнього борошна. Classification of simple corn proteins, the principle of the method for determination of protein fractions and the results of research of the protein fraction composition of amaranth seeds have been considered. Comparative characterization of the protein fraction of amaranth seeds, wheat and rye flour has been shown.Документ Зерновий ринок: підходи до визначення якості зерна повинні бути єдиними(2006) Грюнвальд, Наталія ВладиславівнаРозглянуто основні завдання у визначенні якості зерна і зернових продуктів, необхідність гармонізації національних і міжнародних стандартів.Документ Невизначеність вимірювань вологості зерна(2011) Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Маковецька, Світлана ВасилівнаПроведено вимірювання вмісту вологи в зернових і олійних культурах та розрахунок невизначеності вимірювань вмісту вологи. A measurement of moisture content in grain and oil cultures and calculation of uncertainty of measurement of moisture content.