Перегляд за Автор "Губенко, Станіслава Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Альтернативні способи приготування фонданів(2014) Гавриш, Андрій Володимирович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава ОлегівнаПроведені дослідження вибору альтернативного способу приготування фондану. Investigations of choosing an alternative method for preparing fondant.Документ Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПроведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .Документ Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПодано результати практичних досліджень з обґрунтування рецептурного складу під час виготовлення фонданів спеціального призначення як нової гарячої солодкої страви, що дозволяє розширити асортимент страв для окремих верств населення у закладах ресторанного господарства. This article is dedicated to the research and to argument of selection of raw materials for fondans, for special purposes. A significant segment of products presented as hot desserts, are in high demand and popularity among different age groups. This leads to the further development of improvement the technological process production of recipe compositions using mathematical modeling. Diversification of raw materials for fondant will improve or modify the organoleptic quality indicators of the dessert, such as taste, flavour, color, appearance and perfect the nutritional and biological value of dessert. Therefore, it is reasonable to conduct the experimental research and develop the technical documentation for new types of fondant desserts with alternative raw materials.Документ Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення(2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава ОлегівнаПроведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.Документ Фондан спеціального призначення (Деклараційний патент на винахід № 111038)(2016) Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава ОлегівнаФондан спеціального призначення містить борошно рисове, яйця, цукор, масло. Як масло містить какао - масло. Додатково містить згущене молоко, порошок цедри цитрусових та ефір лимонної кислоти. Fondan special purpose flour contains rice, eggs, sugar, butter. What butter contains cocoa butter. Additionally contains condensed milk, citrus peel powder and citric acid ester.Документ Фондан спеціального призначення (Патент на корисну модель № 100479)(2015) Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна