Перегляд за Автор "Дем'янів, Ірина Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва молочно-білкового продукту (Патент на винахід № 117419)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Дем'янів, Ірина ЮріївнаВинахід стосується способу виробництва молочно-білкового продукту, що включає попередній підігрів молока та коагулянта, коагуляцію білків молока з наступним видаленням молочної сироватки, причому як коагулянт використовують дисперговані плоди обліпихи з рН 2,6-2,7 в кількості 5-9 % до маси молока, процес коагуляції білків молока здійснюють за температури 63-67 °C протягом 3-5 хв, а видалення молочної сироватки проводять після утворення білково-ягідної основи.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 120174 )(2017) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Дем'янів, Ірина ЮріївнаСпосіб виробництва м'якого сиру, при якому виконують попередній підігрів молока та коагулянту, коагуляцію білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи. Як коагулянт використовують дисперговані плоди обліпихи з рН 2,6-2,7 в кількості 5-9 % до маси молока, процес коагуляції білків молока здійснюється за температури 63-67 °С протягом 3-5 хв. Method of production of soft cheese, which pre-heat milk and coagulant, coagulation of milk proteins and subsequent removal of milk whey after the formation of protein-berry basis. As the coagulant dispersed fruits of sea-buckthorn are used with pH 2,6-2,7 in the amount of 5-9% to the mass of milk, the process of coagulation of milk proteins is carried out at a temperature of 63-67 ° C for 3-5 minutes.