Перегляд за Автор "Калмазан, Вікторія Борисівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками(2017) Калмазан, Вікторія Борисівна; Атанова, Юлія Олегівна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана СергіївнаЗ метою визначення можливості заміни синтетичного пакування на біодеградабельне, було досліджено зефір з їстівним покриттям. Для розширення асортименту зефіру в їстівне покриття додавали фруктові порошки.In order to determine the possibility replacement of synthetic packaging on the bio-degradable, marshmallows with edible the cover. To increase the range of zephyr in the edible coating, added fruit powdersДокумент Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками(2018) Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорна, Анастасія ІванівнаУ статті наведено експериментальні дослідження щодо доцільності використання їстівного покриття, як засобу запобігання черствіння зефіру та можливості заміни синтетичного пакування (повної або часткової) на біодеградабельне. На основі органолептичних, фізико-хімічних показників (масової частки вологи) та зміни маси досліджуваних зразків під час зберігання доведено доцільність та необхідність використання їстівного покриття для зефіру. This article presents experimental studies on the advisability of using edible coating as a means of preventing the formation of marshmallows and the possibility of replacing synthetic packaging (full or partial) with biodegradable. Based on the organoleptic, physico-chemical properties (moisture content) and changes in the mass of the samples under study during storage proved the feasibility and necessity of using edible coating for marshmallows.Документ Застосування японського чаю матча для підвищення якості харчових продуктів(2019) Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорна, Анастасія ІванівнаПроаналізовано застосування порошку зеленого чаю матча для підвищення якості харчових продуктів. Використання порошку зеленого чаю матча у складі харчових продуктів сприятиме покращенню не тільки органолептичних показників (колір, смак), але й фізико-хімічних (підвищення вмісту вітамінів, амінокислот, мікро- та макроелементів тощо). Перспективним напрямком є розроблення рецептури та способу виготовлення йогурту з функціональними властивостями за рахунок додавання до складу порошку зеленого японського чаю матча.Документ Йогурт з функціональними властивостями (Патент на корисну модель № 137457)(Патент на корисну модель № 137457 UA, МПК А23С 9/13, А23С 9/123 (2006.01). Йогурт з функціональними властивостями / Калмазан В. Б., Чорна А. І ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 201903040 ; заявл. 28.03.2019 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 20 2019., 2019) Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорна, Анастасія ІванівнаКорисна модель належить до галузі молочної промисловості і може використовуватися при виробництві нових видів кисломолочних напоїв функціонального призначення. До складу йогурту з функціональними властивостями входить молоко нормалізоване, заквашувальний препарат та наповнювач, який відрізняється тим, що як заквашувальний препарат використовують закваску для йогурту «Vivo», та як наповнювач містить стевію, насіння чіа та порошок зеленого чаю матча.Документ Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорний, Іван ОлександровичПроаналізовано стан виробництва їстівного покриття та сфери його використання. Розглянуто основні аспекти оцінки ефективності виробництва кондитерських виробів з їстівним покриттям. Здійснено експертну оцінку переваг розробленого їстівного покриття проти паковання-аналога. Визначено комплексний показник якості та конкурентоспроможність зефіру в їстівному покритті.Документ Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Калмазан, Вікторія БорисівнаПроаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа. The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.