Перегляд за Автор "Капустян, Валерій Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Капустян, Валерій Анатолійович; Бабанова, Дар'я Олексіївна; Барилов, Мирослав Ігорович; Соломінській, Олексій Андрійович; Пахальчук, Олександр ЮрійовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Равіолі (Патент на винахід № 121170)(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій АнатолійовичРавіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять водорості чука та паростки сої. Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally contain chuka algae and soy sprouts.Документ Равіолі рибні (Патент на винахід № 121167)(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій АнатолійовичРавіолі рибні, що містять філе хека, жовтки яєць, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять паростки сої та крем-сир. Fish ravioli containing hake fillets, egg yolks, wheat flour, onions, salt, which differ in that they additionally contain soy sprouts and cream cheese.