Перегляд за Автор "Кобилінський, Сергій Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біодеградовані плівки на основі полівінілового спирту(2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Кобилінський, Сергій Миколайович; Гончаренко, Людмила ВалеріївнаОбсяг виробництва упаковки щорічно зростає на 10-15 %. Все більшого значення набуває упаковка, як чинник підвищення конкурентоздатності вітчизняних товарів. Основні споживачі пакувальної індустрії зацікавлені в безпечній, привабливій, екологічно чистій та легко перероблюваній упаковці. The volume of packaging is growing by 10-15%. All packaging increasingly important as a factor increasing the competitiveness of domestic goods. The main consumers of packaging industry interested in a safe, attractive, environmentally clean and easily processed packaging.Документ Композиція антибактеріальної біодеградованої плівки (Патент на корисну модель №110866)(2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Зусько, Катерина Вікторівна; Рябов, Сергій Володимирович; Кобилінський, Сергій Миколайович; Гончаренко, Людмила АндріївнаКомпозиція антибактеріальної біодеградованої плівки містить структуроутворювач, гліцерин та ТіО2. Як структуроутворювач використовують полівініловий спирт і пектин. The composition of antibiotic biodegradable film structure-containing glycerin and TiO2. How to use structure-polyvinyl alcohol and pectin.Документ Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів(2017) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій Іванович; Кобилінський, Сергій МиколайовичПодано результати модифікації цитрусового пектину амоніаком, сечовиною, цетиловим спиртом, пальмітиновим ангідридом. Проведено аналіз ІЧ-спектрів вихідних та модифікованих сполук, що дозволило підтвердити проведення модифікації цитрусового пектину. Досліджено вплив отриманих нових речовин на фізико-механічні властивості (міцність, подовження) плівки, а також паропроникність. Представлены результаты модификации цитрусового пектина аммиаком, мочевиной, цетиловым спиртом, пальмитиновым ангидридом. The results of modification of citrus pectin with ammonia, urea, cetyl alcohol, palmitic anhydride are presented. The IR spectra of the initial and modified substances were analyzed, which allowed to confirm the modification of citrus pectin. The influence of the obtained new substances on the physical and mechanical properties (strength, elongation) of the film, as well as the vapor permeability, was studied.Документ Пакувальні біодеградабельні плівки на основі полівінілового спирту(2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Кобилінський, Сергій Миколайович; Гончаренко, Людмила ВалеріївнаМетою даної роботи було дослідження фізико-механічних і термічних властивостей біодеградіровать плівок на основі полівінілового спирту. Встановлено, що при збільшенні колькості гліцерину еластичність плівок поліпшується, а міцність при розриві пропорційно зменшується. Також на зміну фізико-механічних характеристик плівок впливає зміст плівкоутворювачів: ПВС і пектину. The aim of this work was to study the physico-mechanical and thermal properties of biodegradable Graded films based on polyvinyl Alcohol. It was found that with an increase in the number of Glycerin, the elasticity of the films improves, and The strength at break is proportionally reduced. The change in the physical and mechanical characteristics of the films is also affected by the content Film-forming agents: PVA and pectin.