Перегляд за Автор "Коваленко, Ірина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Маршмелоу з топінамбуром (Патент на корисну модель № 74805)(Патент на корисну модель № 74805 Україна, МПК (2012.01) A23G 3/00. Маршмелоу з топінамбуром / Бондар Н. П., Коваленко І. О. – u201205235; заявл. 27.04.2012; опубл. 12.11.2012, Бюл. 21/2012, 2012 р. – 4 с., 2012) Бондар, Наталія Петрівна; Коваленко, Ірина ОлександрівнаМаршмелоу містить желатин, патоку, порошок топінамбура, фруктозу та фруктовий сік. Marshmallow comprises gelatine, sugar syrup, powdered topinambour, fructose and fruit juice.Документ Маршмелоу на фруктозі (Патент на корисну модель № 74807)(Патент на корисну модель № 74807 Україна, МПК (2012.01) A23G 3/00. Маршмелоу на фруктозі / Бондар Н. П., Коваленко І. О. – u201205237; заявл. 27.04.2012; опубл. 12.11.2012, Бюл. 21/2012, 2012 р. – 3 с., 2012) Бондар, Наталія Петрівна; Коваленко, Ірина ОлександрівнаМаршмелоу містить желатин, патоку, воду та фруктозу. Marshmallow comprises gelatine, sugar syrup, water and fructose.Документ Сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання(2018) Коваленко, Ірина Олександрівна; Пилипенко, А.; Дудко, Сергій Дмитрович; Оболкіна, Віра ІллівнаВ даній статті розглянуто сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання. Розглянуто особливості технології затяжного печива, класичну машинно-апаратурну схему виробництва затяжного печива для потокової лінії, потокову лінію виробництва затяжного печива, яка комплектується з обладнання, виготовленого в Україні, а випікання здійснюється в імпортній гібридній кондитерській печі. Доведено доцільність використання вітчизняного технологічного обладнання для приготування тіста, формування заготовок печива, а випікання здійснювати в імпортній гібридній кондитерській печі. На прикладі технічного переоснащення КФ «Ярич»: перепрофілювання існуючих потокових ліній з виробництва цукрового печива на виробництво затяжного або галетного печива. This article discusses modern technical solutions for the production of long cookies using domestic equipment. Features of lingering cookie technology, classic machine and equipment scheme of production of lingering cookies for the production line, production line of lingering cookies, which is completed with equipment made in Ukraine, and baking is carried out in the imported hybrid confectionery oven. The expediency of using domestic technological equipment for the preparation of the dough, the formation of cookie preparations and the baking to be carried out in the imported hybrid confectionery oven has been proved. On the example of technical re-equipment of CF "Yarych": re-profile of existing production lines for the production of sugar cookies for the production of protracted or bread biscuits.Документ Сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання(2018) Коваленко, Ірина Олександрівна; Пилипенко, А.; Дудко, Сергій Дмитрович; Оболкіна, Віра ІллівнаВ даній статті розглянуто сучасні технічні рішення щодо виробництва затяжного печива з використанням вітчизняного обладнання. Розглянуто особливості технології затяжного печива, класичну машинно-апаратурну схему виробництва затяжного печива для потокової лінії, потокову лінію виробництва затяжного печива, яка комплектується з обладнання, виготовленого в Україні, а випікання здійснюється в імпортній гібридній кондитерській печі. Доведено доцільність використання вітчизняного технологічного обладнання для приготування тіста, формування заготовок печива, а випікання здійснювати в імпортній гібридній кондитерській печі. На прикладі технічного переоснащення КФ «Ярич»: перепрофілювання існуючих потокових ліній з виробництва цукрового печива на виробництво затяжного або галетного печива. This article discusses modern technical solutions for the production of long cookies using domestic equipment. Features of lingering cookie technology, classic machine and equipment scheme of production of lingering cookies for the production line, production line of lingering cookies, which is completed with equipment made in Ukraine, and baking is carried out in the imported hybrid confectionery oven. The expediency of using domestic technological equipment for the preparation of the dough, the formation of cookie preparations and the baking to be carried out in the imported hybrid confectionery oven has been proved. On the example of technical re-equipment of CF "Yarych": re-profile of existing production lines for the production of sugar cookies for the production of protracted or bread biscuits.Документ Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства(2012) Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаЗапропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.Документ Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства(2012) Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаВ роботі обґрунтовано доцільність раціонального використання натурального цукрозамінника фруктози при виробництві виробів маршмелоу. Доведено доцільність використання нетрадиційної сировини, а саме порошку топінамбура та фруктових соків, з метою підвищення їх біологічної та харчової цінності. The possibility of the rational use of fructose as natural sweetener in marshmallow technology has been proved. The use of non-traditional materials, precisely the powder of topinambour and fruit juices, with the aim of improving the biological and nutritional value has been proposed.