Перегляд за Автор "Ковбич, Владислав Олегович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві напоїв(2017) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Ковбич, Владислав ОлеговичУ статті аналізується стан промислового травматизму на підприємствах харчової промисловості у виробництві напоїв у період з 2010 по 2015 роки. Виявлено, що організаційні причини призводять до 80% травм. Результати аналізу аварій з фатальним результатом надані в залежності від віку потерпілих співробітників та їхнього стажу роботи у професії. Результати є значними, їх слід враховувати при розробці організаційно-технічних заходів, вони є основою для застосування невідкладних заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків. Отримані результати можуть бути використані для покращення прийняття управлінських рішень щодо забезпечення безпечних умов роботи підприємств харчової промисловості та підприємств інших галузей промисловості України. The article analyses the condition of industrial traumatism at the enterprises of the food industry in the manufacture of beverages for the period 2010—2015, found that the organizational causes lead to 80% of injuries. The results of the analysis of accidents with a fatal outcome depending on the age of the affected employees and seniority in the profession, with training and briefings on labor protection. The results are significant, which should be considered in the development of organizational and technical measures and is the basis for the application of urgent measures aimed at addressing the identified deficiencies. The results obtained can be used in the improvement of project management decisions to ensure safe working conditions of food industry enterprises and enterprises of other industries of Ukraine.Документ Дослідження зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii(2024) Ковбич, Владислав Олегович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичУ роботі досліджено зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла на основі чорного чаю культурою Medusomyces gisevii. Фенольні сполуки є важливими для забезпечення якості та корисних властивостей напою комбуч. Зміна їх вмісту під час бродіння може впливати на органолептичні та фізіологічні характеристики продуктуДокумент Способи оброблення води для пророщування солоду(2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Ковбич, Владислав ОлеговичМетою роботи є дослідження способів оброблення води для пророщування солоду. The aim of the work is to investigate the methods of water treatment for mosquito breeding.Документ Сучасні способи оброблення води для пророщування ячменю(2018) Ковбич, Владислав Олегович; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичУ даній статті проаналізовано сучасні методи підготовки води, яка використовується для пророщування ячменю та вплив показників води на проростання зерна. In this article the modern methods of water preparation used for barley germination and the influence of water indicators on germination of grain are analyzed.Документ Шкідливі та небезпечні виробничі чинники на спиртовому заводі(2017) Породько, Петро Вікторович; Ковбич, Владислав Олегович; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСпиртова промисловість – одна із значних технічно розвинених галузей в Україні. Підприємства цієї галузі характеризуються досить складним технологічнимобладнанням (загальний рівень механізації в основному виробництві складає більше 90%) і фізико-хімічними процесами, а також шкідливими та небезпечними умовами праці.