Перегляд за Автор "Кожухівська, Ірина Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження біохімічного складу натуральних збагачувачів на основі ягід журавлини(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Кожухівська, Ірина МиколаївнаЗбалансоване і оздоровче харчування передбачає збільшення в раціоні людини частки продуктів, що містять функціональні інгредієнти: незамінні амінокислоти, вітаміни, мінеральні речовини, харчові волокна тощо. A balanced fitness and nutrition would increase the share in the human diet products containing functional ingredients: essential amino acids, vitamins, minerals, dietary fiber and more.Документ Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв(2016) Кожухівська, Ірина Миколаївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаХарчування є основною біологічною потребою людини. Харчування суттєво впливає на стан здоров'я, працездатність та тривалість життя людини. До функціональних продуктів відносяться продукти, які виявляють позитивну дію на здоров'я людини при їх регулярному вживанні в ефективних дозах. Food is a basic biological needs. Eating a significant impact on the health, performance and life expectancy. Functional foods are products that exhibit a positive effect on human health during their regular use in effective doses.Документ Математичне моделювання процесу зміни температури кави при додаванні вершків(2012) Кожухівська, Ірина Миколаївна; Зінькевич, Олексій Петрович; Сологуб, Катерина МиколаївнаВ результаті дослідження реального процесу (додавання до кави вершків) отримали диференціальну модель зміни температури кави при додаванні до неї вершків в певні моменти часу. На основі цього, враховуючи природні припущення, проведено числові розрахунки і визначено як вплинули домішки на температуру кави. The study real process (adding to coffee creamer) have a differential pattern of temperature change coffee by adding cream to it at certain times. Based on this, given the natural assumption made numerical calculations and is defined as the impact of impurities on the temperature of coffee.Документ Церковнословянізми у творчості Тараса Шевченка(2014) Кожухівська, Ірина Миколаївна; Яременко, Світлана АндріївнаШироке звернення до церковно-слов'янської мови пояснюється не тільки любов'ю, а й тим, що вона служила поетові джерелом і матеріалом для вибудови високого стилю. Broad appeal to the Church Slavonic language due not only love, but the fact that it served as a poet and a source of material for vybudovy high style.