Перегляд за Автор "Колесник, Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Залежність питомого опору м'яса від частоти струму(2014) Колесник, Вікторія; Лухтан, Тетяна Олександрівна; Кандибка, Петро МихайловичВстановлена залежність питомого опору м'яса від частоти струму дозволяє визначати електричні витрати енергії в процесі його обробки шляхом прямого нагрівання в технологічних пристроях.Документ Застосування координатної системи CIELAB для оцінювання кольору та якості рожевих столових виноматеріалів(2015) Колесник, Вікторія; Білько, Марина ВолодимирівнаКолір рожевого вина є одним із найважливіших показників якості. Він має широку палітру відтінків від блідого рожевого, насиченого коралового до яскравого рожевого. Для оцінювання кольору рожевих вин застосовують специфічні терміни, які іноді мають суб’єктивний характер та не дозволяють порівнювати зразки вин з невеликими розбіжностями. Разом із тим, для оцінки кольору у світі існує колірна система CIELAB. У виноробній галузі були спроби її застосування. Метою роботи було дослідження застосування системи CIELAB для оцінювання кольору рожевих столових виноматеріалів та їх якості.