Перегляд за Автор "Колодязна, Катерина Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження можливості застосування пастернаку при виробництві овочевих чіпсів(2018) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаНа основі узагальнення теоретичних і експериментальних досліджень розроблено технологію чіпсів підвищеної харчової цінності із коріння пастернаку. Встановлено, що найбільш ефективне сушіння даного виду сировини забезпечується комбінованим методом при температурах 40…60ºС, тривалість – 110…115 хв. В лабораторних умовах проведено дослідження хімічного складу сировини та змін його в процесі оброблення.Документ Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134860)(2019) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Колодязна, Катерина СергіївнаСпосіб виробництва чіпсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані білі коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв., причому під час бланшування у воду вносять смакові та ароматичні добавки в кількості 0,1-30,0 % відносно маси продукту. A method for the production of white root vegetable chips, which includes the following: washing, inspection, peeling, cutting, drying, cooling, packaging, which differs in that the cut white root vegetables are blanched at a temperature of 50...110 °C for 1...15 minutes, and during blanching, flavouring and aromatic additives are added to the water in the amount of 0.1-30.0% by weight of the product.Документ Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134861)(2019) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема харчоконцентратної галузі, а саме стосується виробництва снекової продукції. Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв.