Перегляд за Автор "Коломієць, Інна Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування нанотехнологій у харчовій промисловості(2017) Штельмах, Валерія Леонідівна; Коломієць, Інна Андріївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаПокращуючи фізико-хімічні характеристики харчових продуктів, підсилюючи їх корисні властивості, нанотехнології сприяють вирішенню проблеми забезпечення зростаючих потреб людства в якісних продуктах харчування.Документ Проект виробництва зернових батончиків на основі вівсяних пластівців, збагачених курагою, волоськими горіхами та фундуком(2020) Коломієць, Інна Андріївна