Перегляд за Автор "Копильцев, Дмитро Вітальйович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив вмісту білка в ячмені на якість солоду(2016) Копильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичНа основі вивчення впливу різних технологічних факторів на якість солоду з ячменів, які містять підвищену кількість азотних речовин встановлено, що ступінь замочування зерна є вирішальним фактором в підвищенні якості солоду; On the basis of various technological factors influence the quality of malt from barley, which contain increased amounts of nitrogen compounds found that the degree of steeping grains is crucial to improve the quality of malt.Документ Вплив молекулярної рухливості у системі триацилгліцеринів на їх діелектричні та теплофізичні властивості(2013) Лазаренко, Микола Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович; Копильцев, Дмитро ВітальйовичДосліджені теплофізичні та діелектричні властивості рафінованої соняшникової олії, яка є сумішшю триацилгліцеринів і супутніх речовин, з різною термічною передісторією. Розглянута природа релаксаційних та фазових переходів, що спостерігалися на температурних залежностях питомої теплоємності і комплексної діелектричної проникності. На основі цього вивчено зміни структури та хімічного складу соняшникової олії у результаті її нагрівання в умовах звичайного використання, де можливі процеси термічної та термоокислювальної деструкції з утворенням шкідливих речовин, які можуть переходити у продукти харчування. Це має важливе прикладне значення у виборі режимів приготування корисних для здоров’я людини харчових продуктів. The thermophysical and dielectric properties of the refined vegetable oil, which is a mixture of triacylglycerols and related substances, with different thermal prehistory are investigated. The nature of relaxation and phase transitions, which are observed on the temperature dependences of the specific heat capacity and the complex dielectric permeability, is considered. According to the material changes of the structure and chemical consistency of vegetable oil are studied as a result of oil warming in normal conditions. There are the processes of thermal and oxidative degradation with the formation of harmful substances, which can be transformed into the foodstuffs in normal conditions. It has important implications in the modes choice of healthy food preparation.Документ Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфіду(2018) Копильцев, Дмитро Вітальйович; Максюк, Єлизавета Валеріївна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичМетою роботи є дослідження утворення речовин, які можуть впливати на синтез попередників диметилсульфіду в солоді.