Перегляд за Автор "Костюк, Володимир Купріянович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження заходів НОП на Одеському хлібозаводі № 1(1971) Костюк, Володимир КупріяновичВисвітлено удосконалення організації праці на робочому місці з обслуговування тістоподільної машини і вистоювальної шафи.Документ Зрушення у структурі власності хлібопекарської промисловості України(1997) Цишевский, Володимир Григорович; Пасічник, Володимир Григорович; Костюк, Володимир Купріянович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаРозглянуто приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Were considered of the privatization processes that take place in bakery industry.Документ Механізація й автоматизація праці на виробництві хліба з пшеничного борошна 1 і вищого сортів(1971) Зайцева, Ніна Володимирівна; Костюк, Володимир КупріяновичОпис реалізації заходів НОТ на технологічному процесі виробництва хліба в результаті установки автоукладчіка тестових заготовок в пруферпечі. Наводиться опис впровадження заходів НОТ на технологічному процес се виготовлення хліба в результаті установки автоукладчіка тестових заготовок у пруферпечі. The description of the implementation of activities in the technological process NOTES ce making bread from the installation avtoukladchika dough in pruferfurnace.Документ Організація та планування діяльності підприємств(2005) Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Воїнова, Нонна Володимирівна; Костюк, Володимир Купріянович; Цишевский, Володимир Григорович; Кошелюк, Петро Олександрович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Волохова, Нінель Антонівна; Сологуб, Олена Петрівна; Вовченко, Олександр Степанович; Ухналевський, Юрій Михайлович; Стахурський, Валерій Олександрович; Стахурська, Світлана Антонівна; Урукаєв, С. Є.; Страшинська, Лариса Володимирівна; Антошкіна, Лідія Іванівна; Безпалько, Олена Вікторівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Фадєєва, Олена Георгіївна; Костюк, Владимир Куприянович; Скригун, Наталія ПетрівнаНауково-методичний посібник «Організація та планування діяльності підприємств» є практичною розробкою нагальних питань управління діяльністю підприємств в умовах ринкової економіки.Структурно даний методичний посібник охоплює основні організаційні складові діяльності підприємства. З 22 розділів — 7 висвітлюють питання організації виробничого процесу і, зокрема, основного виробництва, виробничих потужностей та резервів їх використання, організації оплати праці, управління якістю продукції. Значна частка в підручнику відведена плануванню діяльності підприємства в ринкових умовах. Зокрема, це висвітлення ролі планування у соціально - орієнтованій ринковій економіці, бізнес планування, планування технічного і організаційного розвитку підприємства, його матеріально-технічного забезпечення, планування праці та заробітної плати, собівартості, фінансових показників, соціального розвитку та раціонального використання природних ресурсів і охорони природи. Scientific Manual "Organization and planning of enterprises' development is a practical pressing issues management of enterprises in the market ekonomiky.Strukturno this handbook covers the major organizational components of the enterprise. With 22 chapters - 7 cover the organization of the production process and in particular the primary production capacity and reserves their use of remuneration, quality management. Much of the textbook assigned the planning of enterprises in market conditions. In particular, it highlighted the role of planning in socially - oriented market economy, business planning, technical planning and organizational development of enterprise, its logistics, planning and wages, costs, financial performance, social development and sustainable use of natural resources and conservation .Документ Організація і планування виробництва(2006) Костюк, Володимир Купріянович; Воїнова, Нонна Володимирівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Цишевский, Володимир Григорович; Пішеніна, Тетяна ІллівнаУ посібнику узагальнено теоретичні положення раціональних методів орга¬нізації і планування виробництва; технічного та організаційного розвитку підприємства; визначення ефективності його інноваційної політики. Висвітлено методи обґрунтування виробничої програми підприємства; методи визначен¬ня та раціонального використання виробничих потужностей підприємства. Крім теоретичнихпитань організації і планування виробництва, посібник має практичне спрямування. Після кожної теми наводяться тести для самоконтролю, а також приклади розв’язання відповідних задач, що полегшить роботу студентам і викладачам у підготовці до практичних і лекційних занять. Видання підготовлене на основі законодавчих актів з питань розвитку народного господарства та вищої освіти України. У ньому враховано тенденції розвитку економічної науки, зокрема щодо подальшого вдосконалення підготовки фахівців.Документ Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України(1999) Цишевский, Володимир Григорович; Пасічник, Володимир Григорович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Костюк, Володимир КупріяновичОхарактеризовано приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Privatization processes that take place in bakery industry were described.Документ Сучасний стан і перспективи розвитку хлібопекарської промисловості України(2002) Костюк, Володимир Купріянович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Цишевский, Володимир Григорович; Репіч, Тетяна АнатоліївнаВ статті приведений аналіз сучасного стану хлібопекарської промисловості України. Відмічено, що стан виробництва хлібобулочних виробів характеризується різким спадом його за останні роки. Порівняно з 1990 р. у 2000 р. він становив майже 40 %. В основному цей спад зумовлений зниженням за цей період середньодушового споживання хлібобулочних виробів промислового виробництва. Зроблений висновок, що розвиток хлібопекарської галузі може здійснюватись під впливом таких чинників як: збереження рівнів виробництва та попиту на продукцію за станом, що були за останні роки, зростання попиту на продукцію завдяки знижен¬ню власного виробництва (домашнього хлібопечення) за умови поступового підвищення життєвого рівня. Зупинення спаду і поступове підвищення обсягів виробництва зумовлять необхідність значних інвестицій у хлібопекарську галузь. З поліпшенням економічної ситуації передбачається підвищення ролі небюджетних джерел фінансування інвестиційних процесів.