Перегляд за Автор "Кравчук, Світлана Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження технології соусів на основі емульсійного напівфабрикату для молодіжного кафе в м. Тернопіль(2021) Кравчук, Світлана ВіталіївнаДокумент Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу емульсійного напівфабрикату для соусів(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Кравчук, Світлана ВіталіївнаУ статті обґрунтовано застосування жирової емульсії, порошку зі шпинату та карагенану у складі емульсійного напівфабрикату як основи для приготування соусів заданого асортименту і консистенції.The article substantiates the use of fat emulsion, spinach powder and carrageenan in the composition of the emulsion semi-finished product as a basis for the preparation of sauces of the desired range and consistency.