Перегляд за Автор "Куркчі, Ангеліна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Показник активності води для прогнозування поведінки помадних цукерок на основі різного вуглеводного складу під час їх зберігання(2021) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Куркчі, Ангеліна Володимирівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі показані результати досліджень, присвячених визначення впливу показника активності води на поведінку помадних цукерок на основі різного вуглеводного складу при зберіганні. Проаналізовано переваги використання таких цукрів як глюкоза, лактоза, тагатоза, фруктоза та харчове волокно полідекстрозу на сповільнення процесу десорбції неглазурованих помадних цукерок.The thesis shows the results of research on the determination of water activity on the behavior of fondant candies based on different carbohydrate composition during storage. The advantages of using sugars such as glucose, lactose, tagatose, fructose and dietary fiber polydextrose to slow down the desorption of unglazed fondant sweets are analyzed.Документ Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Тальне Черкаської області(2021) Куркчі, Ангеліна Володимирівна