Перегляд за Автор "Кір’янова, Ганна Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві(2012) Корецька, Ірина Львівна; Манк, Валерій Веніамінович; Бахмач, Володимир Олександрович; Кір’янова, Ганна АнатоліївнаДосліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів. The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.Документ Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів(2012) Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДосліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaiseДокумент Розробка желейної термостабільної начинки(2008) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна АнатоліївнаВ роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.Документ Розробка желейної термостабільної начинки(2011) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна АнатоліївнаВ роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.Документ Термостабільні властивості начинок(2004) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Зінченко, Л. В.Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок. Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.