Перегляд за Автор "Лабенська, Наталія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення збалансованості раціонів харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина ОлегівнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.Документ Удосконалення технології холодних соусів на фруктових відварах(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Дериш, Андрій Дмитрович; Лабенська, Наталія ВікторівнаВстановлено, що фруктові відвари є перспективними для технології ресторанного господарства, які за рахунок збільшення антиоксидантних властивостей, здатні уповільнювати негативні процеси в організмі людини та покращувати органолептичні показники готової продукції. It has been established that fruit decoctions are promising for the technology of the restaurant industry, which, due to the increase in antioxidant properties, are able to slow down negative processes in the human body and improve the organoleptic indicators of finished products.Документ Удосконалення технології холодних соусів на ягідних відварах(2022) Лабенська, Наталія Вікторівна