Перегляд за Автор "Лаленко, Таміла Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу(2017) Лаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem with the present is the insufficient supply of protein foods by the population. Protein and amino acid deficiency negatively affects the state of health, working capacity and life expectancy of people. One of the ways to overcome protein deficiency is to find new vegetable sources of food protein and develop ways to use them to enrich food products of mass demand.Документ Можливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінарії(2017) Собін, Олексій Владиславович; Лаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал БахлуловичПредставлено можливість внесення до рецептури гомогенізованої пасти з Щавнату, проведено досліди на «РЕОТЕСТ - 2», розраховано амінокислотний СКОР продукту. Presents the possibility of introducing in the formulation of homogenized paste with Savnet, conducted experiments on "REOTEST - 2", designed amino acid SKOR product.Документ Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного(2018) Лаленко, Таміла Вікторівна; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна; Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії. The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.Документ Фортифікація молочного соусу(2016) Лаленко, Таміла Вікторівна; Собін, Олексій Владиславович; Корецька, Ірина ЛьвівнаМетою нашої роботи є отримання харчового продукту із заміною традиційної сировини у соусах (на прикладі соусу «Бешамель») на молочну сироватку. The aim of our work is obtaining a food product with the replacement of traditional raw materials in sauces (for example, the sauce "Bechamel") on whey.