Перегляд за Автор "Леник, Степан Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення ступеня окисненості пальмової олії за коефіцієнтом пропускання світлових хвиль(2015) Леник, Степан Олександрович; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаДокумент Тенденції переробки соапстоків(2014) Романовська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Голодна, Олена В'ячеславівна; Леник, Степан ОлександровичСоапсток є відходом рафінації олії з використанням лужної нейтралізації вільних жирних кислот. Нині відомі п'ять схем нейтралізації, чотири з яких є промислово впровадженими. Залежно від схеми нейтралізації та хімічного складу олії, яку рафінують, соапсток має певні фізико-хімічні властивості, такі як стійкість емульсії, наявність емульгаторів та співвідношення вмісту нейтралізованих жирних кислоти до вмісту нейтрального жиру. Soap stock is waste oil refining using alkaline neutralization free fatty acids. Currently, five schemes known neutralization, four of which are industrially implemented. Depending on the scheme neutralization and chemical composition oil, which is refined, Soap stock has certain physical and chemical properties, such as resistance emulsion, the presence of emulsifiers and value content neutralized fatty acid content of neutral fat.Документ Тропічні олії для виробництва купажованих жирів(2015) Леник, Степан Олександрович; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаНаселення України споживає багато жирів, що містять жирні кислоти родини омега-6 з практичним виключенням зі свого раціону продуктів, багатих жирними кислотами родини омега-3. У Європі культура споживання різних видів олій сформована у іншому напрямку. І одним з перспективних напрямків розвитку олійно-жирової промисловості є створення купажованих (сумішевих) рослинних олій підвищеної біологічної цінності. Ukraine's population consumes a lot of fat containing fatty acids Omega-6 to the practical exclusion from the diet foods rich in fatty acids Omega-3. In Europe, the culture of consumption of different types of oil formed in the other direction. And one of the prospective areas of oil and fat industry is creating kupazhovanyh (mixed) vegetable oils high biological value.