Перегляд за Автор "Лиман, Наталія Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання лактулози при виробництві кексів(2010) Лиман, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаУ даній статті представленні результати досліджень впливу концентрату лактулози «Лар» при виробництві кексів на їх структурно-механічні та органолептичні показники тіста і готових виробів. This article presents the results of studies of the impact of lactulose "Lar" concentrate in the production of cakes to their structural and mechanical properties and organoleptic parameters of dough and finished products.Документ Використання лактулози при виробництві кексів(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія ПетрівнаСтаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.Документ Знадобиться лактулоза при виробництві кексів(2009) Лиман, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаСтаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.Документ Кекс для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 47919)(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія ПетрівнаКекс для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, фруктозу, вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake for diabetics comprises wheat flour, fructose, butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.Документ Кекс функціонального призначення (Патент на корисну модель № 47918)(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія ПетрівнаКекс функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин або вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake of functional purpose comprises wheat flour, granulated sugar, margarine or butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.