Перегляд за Автор "Лисюк, Галина Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи створення та використання джерел амілопектинових крохмалів в Україні(2003) Тимчук, Сергій Миколайович; Панченко, І.; Діденко, С.; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, З.; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті розглянуто селекційну програму по створенню гібридів кукурудзи з амілопектиновими крохмалями. The article considers the breeding program to create hybrids of corn starches with amylopectin.Документ Сучасна упаковка для хлібобулочних виробів(2007) Лисюк, Галина Михайлівна; Білецька, Л. В.; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаРозглянуто переваги поліпропіленових та полівінілхлоридних плівок для упаковки хлібобулочних виробів Discusses the advantages of polypropylene and polyvinyl chloride films for packaging of bakery productsДокумент Харчове напилене плівкоутворююче покриття (Патент на корисну модель № 27608)(2007) Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тимчук, Сергій Миколайович; Тимчук, Віктор Михайлович; Ніколенко, Ірина АнатоліївнаРозглянуто виробництво харчових плівкоутворюючих матеріалів, які використовуються для захисту продукції громадського харчування від висихання, зволоження та мікробіологічного псування. We consider the production of food of film-forming materials that are used for the protection of catering products from drying out moisture and microbial spoilage.Документ Харчове напилене плівкоутворююче покриття (Патент на корисну модель № 45172)(2009) Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тимчук, Сергій Миколайович; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Віктор Михайлович; Тимчук, Дмитро СергійовичРозглянуто виробництво харчових плівкоутворюючих матеріалів, які використовуються для захисту продукції громадського харчування від висихання, зволоження та мікробіологічного псування. We consider the production of food of film-forming materials that are used for the protection of catering products from drying out moisture and microbial spoilage.Документ Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів(2011) Лисюк, Галина Михайлівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДосліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods.