Перегляд за Автор "Лісовий, Микола Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво пива з додаванням насіння канабісу(2020) Мукоїд, Роман Миколайович; Лісовий, Микола Олександрович; Пархоменко, Анастасія МихайлівнаМетою проведення дослідження є приготування пива з додаванням насіння канабісу, досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники, підібрано оптимальні способи та режими виробництва, проведено порівняльний аналіз напою з додаванням різної кількості насіння канабісу та без додавання йогоДокумент Дослідження хімічного складу насіння канабісу, його лікувальних властивостей та вплив на органолептичні показники готового пива(2019) Лісовий, Микола Олександрович; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман МиколайовичПивоваріння не стоїть на місці — за останній час з’явилися нові різновиди пива. Наприклад, конопляне пиво, обсяги якого з кожним роком зростає. Розроблення технології приготування пива з додаванням плодів канабісу є актуальною проблемою, вирішення якої дозволить отримати натуральний продукт бродіння, розширити асортимент з високою біологічною цінністюДокумент Перспектива виробництва пива з додаванням насіння канабісу(2019) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Лісовий, Микола Олександрович; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичДля виробництва використовують насіння канабісу, яке не містить тетрагідроканабінолу. Виробництво можливе двома способами: приготуванням суміші насіння канабісу з хмелем або безпосереднім додаванням екстракту суцвіть конопель в напій. Завдяки цьому пиво набуває приємного смаку та аромату, з горіховими тонами і легкою гірчинкою. В роботі було досліджено склад та можливості використання насіння канабісу в пивоварній промисловостіДокумент Розробка системи автоматизації технологічного процесу варіння пивного сусла(2020) Лісовий, Микола Олександрович