Перегляд за Автор "Магалецька, Ірина Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання тапіоки в розробленні технології напоїв оздоровчого призначення(2015) Магалецька, Ірина Анатоліївна; Мельник, Вікторія ЮріївнаСтворення концепції СПА-готелю передбачає оздоровлення організму сучасної людини з використанням водних технологій. Обов’язковим елементом при цьому є розроблення технологій напоїв та включенням їх до меню закладу ресторанного господарства при готелі. Однією з актуальних проблем сьогодення є необхідність зниження загальної енергетичної цінності харчового раціону та підвищення вмісту в ньому есенційних нутрієнтів. Creating concept Spa Hotel provides healing the body of modern humans using hydrogen technologies. Obligatory element here is the development of technologies drinks and turning them into school menus at restaurants at the hotel. One of the current challenges is the need to reduce total energy value of the diet and increasing content in the esentsiynyh nutrients.Документ Рулет рибний функціонального призначення «Атлантіс» (Деклараційний патент на корисну модель № 67390)(2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаРулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеної гречки, шпинату, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated buckwheat, spinach, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.Документ Рулет рибний функціонального призначення «Дімаре» (Деклараційний патент на корисну модель № 67388)(2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаРулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеного жита, шпинату, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated rye, spinach, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.Документ Рулет рибний функціонального призначення «Маріно» (Деклараційний патент на корисну модель № 67391)(2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаРулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеної гречки, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated buckwheat, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.Документ Рулет рибний функціонального призначення «Роял» (Деклараційний патент на корисну модель № 67389)(2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаРулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеного жита, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated rye, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.