Перегляд за Автор "Матиящук, Андрій Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Амінокислотний склад солодів злакових культур(2012) Безсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Матиящук, Андрій МиколайовичДля приготування оздоровчих харчових продуктів з добавками пророщених злаків визначали амінокислотний склад цих злаків. Було досліджено, що в складі пророщених злаків є всі незамінні амінокислоти. Найбільший вміст амінокислот має пшеничний, найменший –кукурудзяний солод, а у ячмінного і вівсяного цей показник майже однаковий. For the preparation of health food additives germinated grains determined the amino acid composition of these grains. A study was that the composition of germinated cereals have all the essential amino acids. Has the highest content of amino acids, wheat, the lowest - corn malt, barley and oats in this figure is almost the same.Документ Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій(2015) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій МиколайовичВ роботі розглядаються надзвичайні ситуації, їх характер та наслідки. Розроблений порядок дій виробничого персоналу в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто порядок екстреної безаварійної зупинки підприємства. The paper deals with emergencies, their nature and consequences. Developed procedures production staff in case of emergencies situation. The order of the emergency stop trouble-free enterprise.Документ Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»(2008) Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Матиящук, Андрій Миколайович; Вишневський, М. С.В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект. In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.Документ Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів(2015) Матиящук, Олена Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Андрій МиколайовичВ роботі розглядаються основні забруднювачі продуктів харчування і продовольчої сировини; основні шляхи їх надходження; їх дія на організм людини.Документ Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості(2012) Марценюк, Олександр Степанович; Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Пастушенко, Ігор Миколайович; Матиящук, Андрій МиколайовичПроаналізована можливість застосування гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації в цукровій промисловості з поясненням фізико-хімічних ефектів, які виникають під час кавітації і сприяють очищенню дифузійних соків і клеровок, підвищенню реакційної здатності водно-вапняних суспензій, прискорення процесів відстоювання, фільтрування, деамонізації конденсатів.Документ Перспективи використання САПР у навчальному процесі студентів(2006) Матиящук, Андрій Миколайович; Немирович, Петро Михайлович; Зоткіна, Лариса Василівна; Наришков, Петро ВасильовичЗастосування елементів САПР при виконанні курсових і дипломних проектів дозволить підвищити рівень інженерної підготовки фахівців технологічних спеціальностей. The use of CAD (Computer-aided design) elements in the implementation of course and diploma projects will help to improve the engeneering level of training for specialists of technological specialties.Документ Підвищення ефективності знезаражування питної води на основі гуанідинвмісних біоцидних полімерних сполук(2015) Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій МиколайовичВисокий знезаражуючий потенціал, широкий спектри біоцидної дії, висока флокулююча здатність, низька токсичність солей ПГМГ можуть не лише забезпечити надійне знезаражування питної води, а й вирішити проблему одержання якісної питної води в локальних і централізованих системах водозабезпечення. High disinfecting potential broad spectrum biocidal action flokulyuyucha high capacity, low toxicity PHMG salt can not only provide reliable disinfection of drinking water, but also solve the problem of obtaining clean drinking water in local and centralized water supply systems.Документ Підвищення культури безпеки у населення та порядок дій під час повені(2014) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій МиколайовичРозглянуто основні небезпеки для людини, що виникають внаслідок настання повені та заходи, щодо уникнення небезпечних чинників внаслідок руйнування будівель після затоплення водою. The main danger to humans resulting from the occurrence of floods and measures to avoid hazards due to destruction of buildings afner flooding water.Документ Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчування(2014) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій МиколайовичПідготовка студентів з питань безпеки життєдіяльності має формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захистку в побуті й на виробництві. Preparing students for life safety should shape future professionals the ability to apply knowledge of future study in other disciplines challenges to protect people from hazards and to provide individual and collective defense at home and on the workplace.