Перегляд за Автор "Мацко, Олександр Петрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського(2013) Мацко, Олександр Петрович; Лензіон, Валентин Йосипович; Лензіон, Сергій Валентинович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаУ статті наведено інформацію щодо енергозбереження і рекуперації теплової енергії в технологіях виробництва на ділянці обробки холодом шампанізованого вина. Сучасне ефективне обладнання для теплообміну навіть за обмежених температурних перепадів дозволяє здійснювати безперервний процес зі стабілізацією термодинамічних параметрів вхідних і вихідних потоків. викладено переваги апаратурного забезпечення технологічних процесів.Документ Залежність ефективності освітлення шампанських купажів від природи дисперсних мінералів(2000) Ковальов, Микола Миколайович; Мацко, Олександр Петрович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Гречко, Ніна ЯківнаВивчення впливу обробки купажів дисперсними матеріалами на вміст білків, фенольних речовин, полісахаридів та на освітлення виноматеріалу.