Перегляд за Автор "Михайлова, Ольга Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив професійної підготовки персоналу ЗРГ на якість обслуговування: аналіз та інноваційні напрямки(2024) Рудницька, Алла Едуардівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Михайлова, Ольга ВіталіївнаДокумент Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide(2023) Третяк, Михайло Сергійович; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Михайлова, Ольга ВіталіївнаУ роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберіганняДокумент Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану(2024) Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга ВіталіївнаУ дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренції