Перегляд за Автор "Мізнік, Лариса Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою(2000) Таран, Віталій Михайлович; Титарчук, Анатолій Олександрович; Мізнік, Лариса МиколаївнаВисвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу. Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.Документ Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою(2006) Мізнік, Лариса МиколаївнаДисертацію присвячено дослідженню процесу формування тістового джгута з начинкою з врахуванням конструктивних особливостей формуючого пристрою та реологічних параметрів матеріалів сировини. На основі методів математичного моделювання розроблена методика визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів формуючого пристрою. The master’s thesis is devoted to the research of constructively technological parameters of the processes in the forming of a dough rope with fillings. The methodic of the definition of the rational constructively technological parameters of the forming device is made. The calculation scheme of the process of forming the rope with the filling is made on the basis of the analysis of the accepted variants of a forming device and on the mechanism of interrelations in the system of matrix product. The forming process parameters are proved concerning reological features of a raw material.Документ Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками(2005) Штефан, Євгеній Васильович; Мізнік, Лариса МиколаївнаНаведено аналітичну модель процесу коекструзії дисперсних матеріалів, зокрема, при виготовленні трубчастих виробів з начинками. An analytical model of the co-extrusion of dispersed materials, particularly in the manufacture of tubular products with fillings.Документ Пошук оптимального профілю різальної кромки ножа подрібнювача м'ясних продуктів(1999) Титарчук, Анатолій Олександрович; Мізнік, Лариса Миколаївна; Таран, Віталій МихайловичОсновним параметром ножа для подрібнення м'ясних продуктів є кут загострення леза. Кут загострення характеризує енергоємність процесу різання. При ковзаному або тягнутому різанні, яке виникає у залежності від профілю різальної кромки, крім швидкості подавання, що направлена перпендикулярно до різальної кромки, має місце швидкість ковзання, яка направлена вздовж цієї кромки. Тому при певному конструктивному куті загострення певний вплив має величина робочого (відносно матеріалу) кута контакту леза, який змінюється в залежності від профілю різаної кромки. The main parameter knife for cutting meat products is the angle sharpening blades. Acute angle characterizes the energy of the cutting process. When skating or pull cutting that occurs depending on the profile of the cutting edge than the speed of the feed that is directed perpendicular to the cutting edge, there is a speed slide that sent along this edge. Therefore, when a constructive acute angle has an impact value of working (relative material) contact angle of the blade, which varies depending on the profile, cut edge.Документ Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута(2008) Штефан, Євгеній Васильович; Мізнік, Лариса МиколаївнаРозроблена експериментальна методика визначення технологічних параметрів процесу коекструзії. На прикладі виготовлення тісто-фаршевого джгута визначені експлуатаційні параметри коекструзії та проаналізована розбіжність відповідних теоритичних результатів та даних експериментів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методологічних розробок. The experimental method of determining the process parameters co extrusion process. For example that making the dough rope with meat filings bundle defined operating parameters co extrusion and analyzed relevant difference of theoretical results and experimental data. The conclusion about the effectiveness of the proposed methodological developments.Документ Інтенсифікований метод виробництва пельменів(1997) Мізнік, Лариса Миколаївна; Титарчук, Анатолій Олександрович; Таран, Віталій МихайловичКонструкції обладнання для виробництва пельменів і вареників нині реалізують один і той самий спосіб виробництва. Вивчивши конструкції та провівши патентний пошук існуючого обладнання, автори дійшли висновку, що воно не відповідає сьогоднішнім вимогам щодо витрат енерго- і матеріалоресурсів. Construction equipments for production of dumplings and dumplings now implement the same method of production. After reviewing designs and conducting patent search existing equipment, the authors concluded that it does not meet today's requirements for expenditure of energy and material resources.