Перегляд за Автор "Николайчук, Юлія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів(2017) Николайчук, Юлія Віталіївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаДо складу харчового раціону сучасної людини входять різноманітні солодкі страви та десерти, які представлені доволі широким асортиментним рядом. Високий вуглеводний склад та низький вміст мікронутрієнтів в них не відповідає вимогам збалансованого харчування. The composition of the diet of a modern person includes a variety of sweet dishes and desserts, which are presented in a rather wide assortment. The high carbohydrate content and the low content of micronutrients in them do not meet the requirements of balanced nutrition.Документ Кваліметрична оцінка раціонів харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Клец, Дарина Олександрівна; Черняков, Іван Сергійович; Николайчук, Юлія ВіталіївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.Документ Моделювання складу січених напівфабрикатів із зниженою кріоскопічною температурою(2016) Скачко, Олексій Іванович; Николайчук, Юлія Віталіївна; Голуб, АнастасіяУ процесі холодильного охолодження та заморожування в м'ясній сировині відбувається кристалоутворення, що супроводжується руйнуванням цілісності м'язових волокон, окиснюванням і розпадом жирів і білків, знебарвленням м'яса і втратами м’ясного соку при подальшому термічному обробленні. Механізм дії харчових добавок, що володіють властивостями кріопротекторів, пов'язаний зі зменшенням кількості центрів кристалізації, що особливо важливо для м'ясопродуктів тривалого зберігання за температури нижче мінус 18 °C. In the process of refrigeration and freezing in the meat raw material crystallization occurs, which is accompanied by the destruction of the integrity of muscle fibers, the oxidation and decomposition of fats and proteins, discoloration of meat and loss of meat juice with further thermal treatment. The mechanism of action of food additives having the properties of cryoprotectants is associated with a decrease in the number of crystallization centers, which is especially important for long-term storage of meat products at a temperature below-minus 18 ° C.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 117506)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Николайчук, Юлія ВіталіївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116508)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Николайчук, Юлія ВіталіївнаВинахід стосується складу низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, as egg white contains dry egg white, as a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.