Перегляд за Автор "Новікова, Валерія Геннадіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу борошна з насіння нуту на структурні властивості тіста для здобного печива(2019) Новікова, Валерія Геннадіївна; Оболкіна, Віра ІллівнаДосліджено вплив нутового борошна на структурно-механічні властивості здобного тіста та оптимальні умови його приготування. За результатами досліджень встановлено доцільність застосування борошна з нуту для створення нового асортименту здобного печива з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. The effect of chickpea flour on the structural and mechanical properties of the dough and the optimal conditions for its preparation have been investigated. According to the results of research, it is established that the use of chickpea flour for creating a new range of cookie with high nutritional and biological value.