Перегляд за Автор "Ноздрюхіна (Козюля), Інна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання насіння льону та продуктів його переробки у комбікормах(2012) Янюк, Тетяна Іванівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаНаведено результати досліджень хімічного складу насіння льону різних сортів та льняної макухи. Досліджено вплив процесу екструдування на фізико-хімічні показники сумішей сої з насінням льону і льняною макухою. Research findings of chemical composition of mixed flax seeds and flax cattle cake have been presented. An extrusion process effect on physical and chemical features of soya mixture with flax seeds and flax cattle cake has been analyzed.Документ Екструдований кормовий продукт з використанням насіння льону (Патент на корисну модель № 73213)(2012) Янюк, Тетяна Іванівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. Екструдований кормовий продукт з використанням насіння льону складається з екструдованої сої. Як добавку використовують насіння льону або льняну макуху.Документ Насіння льону як компонент для виробництва комбікормів(2011) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаВ статті розглянуто можливість використання насіння льону для виробництва комбікормів. На основі проведених досліджень і виходячи з біохімічного складу,пропонується використовувати насіння льону і продукти його переробки, як білково-вуглеводні і ліпідно-білково-вуглеводні функціональні добавки в комбікормовому виробництві. An opportunity of flax seeds usage is considered in the article. On the basis of an undertaken research work and according to biochemical composition, the flax seeds, its derived products, such as proteic- carbohydrate and lipidic-proteic- carbohydrate functional additives are proposed to be used in mixed feed industry.Документ Спосіб виробництва соєвого молока з льоном (Патент на корисну модель № 83990)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва соєвого молока з льоном, що дозволяє, використовуючи новий компонент надати йому підвищеної біологічної і поживної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of soya-based milk and line production that allows using new component to add it heightened biological and nourishing value.Документ Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності(2017) Бачинська, Павлина Сергіївна; Харченко, Євген Іванович; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаВ статті наведено результати досліджень залежностей технологічних властивостей зерна двох партій зерна пшениці від крупності зерен. Встановлено взаємозв’язок маси 1000 зерен та крупності. Показано залежності зміни натури, вологості, зольності та кількості і якості клейковини кожної окремій фракції крупності зерна пшениці. The results of research of laws technological properties of the grain of wheat between the two parties on the size of the grains. The connection mass 1000 seeds and grain size. Flashy patterns of change in nature, moisture, ash content, quantity and quality of gluten from the size of grains of wheat.Документ Удосконалення технології виробництва комбікормів для перепелів(2013) Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаДисертація присвячена науковому обґрунтуванню доцільності застосування насіння льону як концентрованого джерела білка та енергії у кормовиробництві та удосконаленню технології виробництва комбікормів для перепелів з його використанням. У роботі досліджено хімічний склад і біологічну цінність основних сортів насіння льону, які вирощуються в Україні. Обґрунтовано доцільність використання насіння льону олійного сорту «Південна ніч», який містить значну кількість жиру та білка з високою біологічною цінністю. Встановлено необхідність використання екструзійного оброблення сумішей сої з доданням насіння льону (лляною макухою). Досліджено зміни біохімічного складу сумішей під час екструдування. Розроблено білкові довавки на основі екструдованих сумішей бобів сої з насінням льону(лляною макухою) та сухої молочної сироватки. Визначено показники якості отриманих білкових добавок. Науково обґрунтовано та удосконалено технологію виробництва комбікормів для перепелів з використанням розроблених білкових добавок. Розроблено та затверджено рекомендацію по використанню насіння льону у виробництві комбікормів для перепелів. Дані рекомендації прийняті до впровадження на одному з підприємств галузі. Розраховані рецепти комбікормів для різних вікових груп перепелів із введенням до їх складу білкових добавок на основі екструдованих сумішей сої з насінням льону (лляною макухою) та сухої молочної сироватки. The thesis is devoted to the scientific substantiation of the usefulness of flaxseed as a concentrated source of protein and energy in forage production and improve production technology feed for quail with it. In this work, the chemical composition and biological value of the main varieties of flax seeds that are grown in the Ukraine . The appropriateness of flax seed oil variety "Southern Nights" that contains a large amount of fat and protein with high biological value. Established the need for extrusion processing of soy blends with the addition of flaxseed (linseed meal ). The changes of the biochemical composition of the mixture during extrusion . A protein supplement from extruded soybeans mixture of flax seeds (linseed meal ) and dry whey . Defined quality indicators derived protein supplements . Scientifically validated and improved production technology feed for quail developed using protein supplements . Developed and approved a recommendation for the use of flax seed in the production of feed for quail. Recommendations are made to implement one of the industry. Estimated recipes fodder for different age groups quail with the introduction of their protein supplements based on extruded mixtures of soybean seed flax (linseed meal ) and dry whey.