Перегляд за Автор "Оксьоненко, С. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла(2001) Оксьоненко, С. М.; Прохоров, Олександр МиколайовичЗапропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort.Документ Аналіз шляхів скорочення теплових витрат під час варіння сусла(2001) Прохоров, Олександр Миколайович; Оксьоненко, С. М.Проаналізовані шляхи енергозберігаючих систем при варінні сусла. The ways of saving while boiling the wort.Документ Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння(2001) Оксьоненко, С. М.; Прохоров, Олександр МиколайовичВарка сусла під тиском. Встановлено зв'язок між температурою варки сусла та його якісними показниками. Boiling mash under pressure. The relationship between the temperature of boiling wort and its quality characteristics.Документ Підвищення ефективності роботи шнекових пресів(2000) Оксьоненко, С. М.; Прохоров, Олександр МиколайовичЕкспериментально встановлено, що контрлопаті інтенсифікують процес соковіддачі. Экспериментально установлено, что контрлопати интенсифицируют процесс сокоотдачи. Experimentally that kontrlopati intensify the process of squeezing juice