Перегляд за Автор "Оніщенко, Назар Ігорович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Обгрунтування використання вітамінізованого яблучного джему та екстракту зеленого чаю у виробництві булочних виробівГойко, Ірина Юріївна; Оніщенко, Назар ІгоровичПоказано перспективність використання в якості функціональних інгредієнтів вітамінізований яблучний джем, додатково збагачений вітамінами за принципами FOSHU та воду, збагачену екстрактом листя зеленого чаю. The perspective of using vitaminized apple jam, additionally enriched with vitamins according to FOSHU principles and water enriched with green tea leaf extract, as functional ingredients is shown.Документ Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку(2022) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Розроблення хлібобулочного виробу, збагаченого екстрактом зеленого чаю та вітамінізованим джемом(2023) Гойко, Ірина Юріївна; Оніщенко, Назар ІгоровичПоказано, що використання вітамінізованого яблучного джема та екстракта листя зеленого чаю у якості збагачувачів впливає на формування показників якості та сприяє розширенню якісного та безпечного асортименту хлібобулочних виробів.It is shown that the use of vitaminized apple jam and green tea leaf extract as fortifiers affects the formation of quality indicators and contributes to the expansion of a high-quality and safe range of bakery productsДокумент Удосконалення способу виробництва булочного виробу, збагаченого вітамінізованим джемом(2024) Оніщенко, Назар Ігорович