Перегляд за Автор "Прядко, Владислав Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива(2018) Прядко, Владислав Олександрович; Зінець, Євген Олександрович; Романова, Зоряна МиколаївнаМетою роботи є дослідження способів використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the use of spicy aromatic raw materials for the stability of beer.Документ Управління якістю як спосіб формування стійкісті готового пива(2015) Романова, Зоряна Миколаївна; Прядко, Владислав ОлександровичДокумент Шляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберігання(2016) Прядко, Владислав Олександрович; Романова, Зоряна МиколаївнаГоловним результатом досліджень стало підтвердження того, що препарат на основі галотаніну допомагає підвищити колоїдну стійкість пива до помутніть в процесі зберігання. Відбувається це внаслідок його здатності зв’язувати і видаляти небажані фракції високомолекулярних поліфенолів і поліпептидів.