Перегляд за Автор "Пшенічна, Ганна Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировини(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Пшенічна, Ганна АндріївнаПерспективним напрямом удосконалення технологій натуральних харчових барвників є пошук можливостей використання при їх виробництві рослинної сировини з високими темпами дозрівання, причому, такі барвники в більшості випадків будуть преміксами, що володіють харчовою цінністю і заданими функціональними властивостями.Документ Перспективи використання листя шпинатудля створення натуральних харчових барвників(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Пшенічна, Ганна АндріївнаУ роботі розглянуто створення хлорофілвмісного екстракту.Запропоновано використання листя шпинату. Цей вибір зумовлений тим, що шпинат є джерелом функціональних біологічно активних речовин і збагачені цією пігментною речовиною. The creation of chlorophyll-containing extract is considered in the work. The use of spinach leaves is offered. This choice is due to the fact that spinach is a source of functional biologically active substances and enriched with this pigment.Документ Удосконалення технологій натуральних харчових барвників хлорофілового ряду(2022) Пшенічна, Ганна Андріївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаУ роботі розглянуто створення хлорофілвмісного екстракту.Запропоновано використання листя шпинату. Цей вибір зумовлений тим, що шпинат є джерелом функціональних біологічно активних речовин і збагачені цією пігментною речовиною. The creation of chlorophyll-containing extract is considered in the work. The use of spinach leaves is offered. This choice is due to the fact that spinach is a source of functional biologically active substances and enriched with this pigment.Документ Удосконалення технології отримання харчових барвників із рослинної сировини(2023) Пшенічна, Ганна Андріївна