Перегляд за Автор "Піддубний, Руслан Богданович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Піддубний, Руслан Богданович; Костюк, Богдан Іванович; Тищенко, Едуард ОлеговичПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.Документ Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусок(2018) Піддубний, Руслан Богданович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРозроблено нову біологічну добавку на основі щавнату, який виступає у ролі додаткового джерела білків, запропоновано новий вид високоякісного продукту «Брецель з щавнатом».